BICICLIST RĂNIT GRAV ÎNTR-UN ACCIDENT

01/10/2019

   Grav accident de circulaţie, aseară, la ieşirea din municipiul Botoşani, în urma căruia un bărbat a ajuns în stare gravă la spital. Omul urca dealul de la Lebăda, pe prima bandă  pe lângă bicicletă, moment în care a fost izbit violent de o maşină care venea din spatele său. Soferiţa, o fată de 18 ani cu permis de câteva  săptămâni şi-a continuat drumul, a pătruns pe contrasens şi a fost oprită de un echipaj de poliţie. Biciclistul a fost dus cu ambulanţa la spital, iar şoferiţa începătoare este cercetată acum pentru două infractiuni.

    În zona în care a avut loc accidentul rutier au ajuns echipaje de poliţie şi ambulanţă. Victima, un bărbat care mergea pe lângă bicicletă şi a fost izbit violent de o maşină care venea din spatele său şi care era condusă de o fată de 18 ani cu permis de câteva săptămâni. Rănit grav, botoşăneanul a fost preluat de ambulanţă şi transportat de urgenţă la spital. 

Bărbatul a fost investigat în urgenţă. După impact, şoferiţa şi-a continuat deplasarea, moment în care a pătruns pe contrasens şi a fost oprită de politisti. Oamenii legii au făcut investigaţii amănunţite la locul accidentului.  După impact, şoferiţa şi-a continuat deplasarea,  moment în care a pătruns pe contrasens şi a fost  oprită de poliţişti. Oamenii legii au făcut investigaţii amănunţite la locul accidentului.

 

 

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.