I-A CAZUT ROATA IN MERS

16/07/2019

Un nou incident cu tramvaiul în municipiul  Botoşani. Aseară, la unul din tramvaie i-a sărit roata în  mers şi călătorii au fost nevoiţi să coboare şi să meargă acasă cu alte mijloace de transport sau pe jos. Din cauza acestui incident tehnic circulaţia  tramvaielor a fost blocată timp de zeci de minute. De asemenea, în ultima perioadă au loc tot mai  multe deraieri ale tramvaielor.

   Incidentul tehnic a avut loc, pe Calea  Naţională în preajma Şcolii 11. O roată de la tramvai a sărit pur şi simplu. Cauza deselor probleme cu care se confruntă  mijloacele de transport ale societăţii Eltrans nu este doar vechimea tramvaielor, ci şi calea de  rulare care prezintă grave deficienţe.

    Reprezentanţii primăriei şi societăţii Eltrans spun că toate problemele se vor rezolva în momentul în care se va implementa proiectul cu fonduri  europene pentru modernizarea căii de rulare şi vor fi cumpărate tramvaie noi. Problema este că demararea acestui proiect va mai dura cel puţin un an.

   De altfel, deputatul  Răzvan Rotaru a solicitat  primarului municipiului  Botoşani şi directorului  Eltrans să rezolve  problemele care au  apărut la calea de rulare  a tramvaielor, care au condus la mai multe deraieri în ultima perioada.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.