Topul Camerei de Comerţ Galaţi

05/11/2018

Consecventă misiunii sale principale de reprezentantă a comunităţii de afaceri locale, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Galaţi, a organizat ediţia cu numărul 28 a  Topului firmelor gălăţene.

Cele mai performante firme din mediul de afaceri local au fost răsplătite cum se cuvine.

“Acest top are la bază o metodologie la nivel naţional pentru toate camerele de comerţ din ţară, cele 42 de camere, toate au această metodologie” a precizat Ion Mocanu, preşedinte CCIA Galaţi.

Topul este fundamentat pe indicatorii economico-financiari relevanţi pentru activitatea firmelor şi este structurat pe mai multe domenii de activitate.

“Este un prilej de bucurie, este păstrarea unei tradiţii într-o ţară care ar trebui să fie mult mai respectuoasă cu tradiţiile sale, mai ales în acest mediu antreprenorial atât de vitregit de-a lungul vremurilor” a afirmat Victor Paul Dobre, deputat PNL.

De altfel, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Galaţi promovează o politică de dezvoltare economică şi socială coerentă, a judeţului, prin acţiuni şi iniţiative.

“Prin sacrificiile efectuate, căci performanţa nu se capătă fără muncă, dvs. demonstraţi că Galaţiul estre un oraş în care viaţa economică pulsează, este un oraş care se schimbă în continuu, în plină expasiune şi modernizare” a comentat Cristian Enache, viceprimar.

Topul, întocmit după domeniul de actiuvitate, a avut în frunte la întreprinderi foarte mari Combinatul Siderurgic, iar la întreprinderi mari Apă Canal SA, TANCRAD SRL şi Arcada Company SA.

“Succesul a fost în mâinile fiecăruia dintre dvs. A însemnat ambiţie, a însemnat vis, a însemnat tenacitate, a însemnat anduranţă” a afirmat Mihaela Mircea, director Generali România.

La întreprinderi mijlocii primele locuri au revenit Administraţiei Pieţelor Agroalimentare SA, Grande Gloria Production SRL, Adina SRL, Maritime Interior SRL şi Only One SRL.

Reporter: Pompiliu Comşa / Operator: Pompiliu Comşa

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.