Olga este marea câştigătoare „Music for Kids”

Olga este marea câştigătoare „Music for Kids”

15/08/2016

Olga din Republica Moldova este marea câştigătoare a celei de-a şaptea ediţii a festivalului „Music for Kids”. Emoţiile au curs lanţ în cadrul celui mai mare festival internaţional de muzică pentru copii, desfăşurat între 12-14 august la Palas.

Timp de trei zile, ieşenii au avut parte de un spectacol aparte, la care au participat artişti din ţară şi din Marea Britanie, Bulgaria, Malta, Italia şi Serbia. Un număr de 60 de copii s-au înscris în cursa pentru a câştiga marele premiu al festivalului „Music for Kids”, însă Olga din Republica Moldova a reuşit să obţină punctajul cel mai bun, atât în ceea ce priveşte prestaţia muzicală cât şi cea scenică.

„Nu am cuvinte să descriu ce simt. Cred că sunt cel mai fericit om de pe planetă. Da, pentru că toţi primeau ceva iar eu stăteam şi mă uitam şi nu înţelegeam de ce?! De asta am plecat tristă, că nu ştiam ce se întâmplă. O să continui să merg mai departe. Sper să ajung cât de mare posibil şi să îmi amintesc de acest festival care a fost cel mai bun din viaţa mea”, spune Olga, marea câştigătoare MfK.

Mentorul câştigătoarei a spus că acest premiu este rodul muncii depuse de către Olga de ani de zile.

„În primul rând suntem în stare de şoc. Este pentru prima dată când fata iese la un concurs internaţional şi a obţinut rezultate destul de bune. Desigur, a avut o perioadă foarte mare de pregătire, din iarnă, de la preselecţia din februarie. A muncit până acum, jumătate de an şi acum vedeţi rezultatul ei”, a declarat Andrei Boaghe, profesor.

Organizatorii festivalului spun că fiecare ediţie a „Music for Kids” strânge artişti din ce în ce mai buni.

„Lacrimi sincere, de bucurie, pentru că asta înseamnă Music for Kids. Înseamnă sinceritate şi înseamnă valoare. Promovăm valoarea, promovăm cele mai bune voci şi iată, în această seară, după trei zile de festival, în această seară, a câştigat cea mai bună voce şi cea mai sinceră, cu sufletul cel mai frumos”, spune Cătălin Dascălu, organizator.

Olga va pleca în 2017 la Hollywood, unde va avea loc finala „Music for Kids”.

Reporter Ruxandra Caşu

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.