SOLUŢII PENTRU TAXAREA MAI EFICIENTĂ A MUNCII

07/11/2019

Cei care muncesc sunt pedepsiţi de statul român şi puşi să plătească sume foarte mari la bugetul statului. În acelaşi timp, statul român  încurajează nemunca şi plăteşte sute de mii de oameni care nu fac absolut nimic şi beneficiază de ajutoare sociale. Oamenii de afaceri din Botoşani sunt cei care au criticat măsurile fiscale din România în cadrul unui eveniment organizat de Camera de Comerţ.

Oamenii de afaceri botoşăneni solicită reducerea cheltuielilor sociale care la ora actuală ajung la 32% din venitul brut al unui  salariat şi ar fi de acord cu o creştere a impozitului plătit către stat. Printr-o astfel de măsură, angajatul ar primi mai mulţi bani iar veniturile la bugetul statului ar creşte şi s-ar  putea realiza investiţii de care să beneficieze toţi.  Această problemă a fost discutată şi la evenimentul  organizat de Camera de Comerţ în care au fost premiate firmele de top din judeţul Botoşani.  Valeriu Iftime, preşedintele Camerei de  Comerţ Botoşani spune că în România sunt cele mai mari taxe din Europa.

Printre cei care au criticat măsurile fiscale din Romania se numără şi omul de afaceri francez Gerard Losson, patronul companiei care a avut în 2018 cel mai mare număr de angajaţi din judeţul Botoşani.

Discuţiile pe această temă au avut loc în cadrul unui eveniment organizat de Camera de Comerţ Botoşani.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.