Tată și fiu, loviți cu toporul în cap

09/11/2018

Întâmplare șocantă în județul Botoșani.  Un copil de șase ani și tatăl lui au fost loviți cu  toporul în cap de fratele bărbatului, în preajma  unei stâni aflată pe raza comunei Ungureni.  Amândoi au fost aduși cu ambulanțele la spital  unde au rămas internați.

Șase echipaje de poliție l-au căutat toată noaptea  pe agresor.  Individul, de 30 de ani a fost prins dimineață și  dus la poliție pentru audieri. În prezent se fac cercetări pentru violență  în familie. Bărbatul de 31 de ani, lovit cu toporul în cap de  fratele sau, a fost adus cu ambulanță în Unitatea  de Primiri Urgențe. Acesta era plin de sânge  și avea un traumatism sever la nivelul capului.

Omul a povestit că a mers împreună cu copilul  de șase ani la stana. Au fost însoțiți de fratele sau,  un individ de 30 de ani. Când s-au reîntors în zona unde se află soția  care mulgea vacile, pe drum acesta a fost lovit în  cap cu un topor de fratele sau.  Agresorul nu s-a potolit și l-a lovit în cap și pe  nepotul sau, un băiat de șase ani.  Copilul a fost preluat de echipajul de terapie  intensivă mobilă și adus la spital.  Șase echipaje de poliție l-au căutat pe agresor.

Pentru nelegiuirea comisă, bărbatul de 30  de ani are toate șansele să ajungă după gratii.

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.