TRANSILVANIA ESTE ÎN TOPUL DESTINAŢIILOR TURISTICE DE TOAMNĂ EUROPENE

02/09/2019
   Transilvania este în topul destinaţiilor turistice de toamnă europene, alături de zone spectaculoase din Croaţia, Italia, Polonia sau Malta.
   Cea mai bună lună de călătorie în această toamnă este considerată octombrie, luna în care culorile anotimpului sunt în cel mai bun moment, iar Europa se umple de festivaluri.

Transilvania este descrisă ca un ţinut de basm, cu peisaje medievale şi privelişti naturale spectaculoase. Castelele gotice şi zonele montane din zona Braşovului şi a Sibiului sunt enumerate ca destinaţii care vor surprinde. Paleta de culori pe care o capătă peisajul transilvan toamna este greu de imaginat să fie mai frumoasă undeva în lume. Preferinţa Prinţului Charles pentru zonă şi posibilitatea de cazare într-o proprietate a figurii regale britanice, la Zalanpatak ca şi oferta de concerte în aer liber din oraşele transilvane se adaugă perspectivei unui Halloween petrecut la castelul Bran, legat de figura lui Dracula.

Transilvania e un amestec fascinant de frumuseţe naturală, istorie şi legende locale, iar România este şi una dintre cele mai ieftine destinaţii europene toamna. Sursa: mediafax.ro

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.