UNIVERSITATEA APOLLONIA DIN IAȘI SUSPENDĂ ACTIVITĂȚILE PRACTICE ALE STUDENTILOR

10/03/2020

Ca măsură de protecție și prevenire împotriva virusului COVID-19, conducerea Universității Apollonia din Iași suspendă activitățile practice de contact cu bolnavul până la data de 31 martie 2020. Cursurile continuă iar activitatea practică se va desfășura sub forma de simulare, studii de caz etc., activități care nu presupun prezența bolnavului. Concomitent cu aceste măsuri, se vor lua și măsuri suplimentare de igienizare a spațiilor de învățâmânt, precum și de instruire a personalului și studenților în legătură cu mijloacele de profilaxie la îndemână. Noțiunile de profilaxie elementară vor fi afișate la loc vizibil în toate spațiiile universității Apollonia din
Iași. În raport de evoluția evenimentelor și in raport de recomandările organelor sanitare abilitate prezentele măsuri vor fi suspendate sau adaptate în raport de gravitatea situației.

De asemenea, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila din București, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu și Universitatea Ovidius din Constanța au decis suspendarea tuturor lucrărilor practice precum și a cursurilor care se desfășoară în spitalele partenere, în perioada 9-31 martie 2020.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.