Agendă publică încărcată la Iaşi 09/05/2016

Miercuri 27 aprilie 2016 a avut loc o nouă reuniune a Colegiului Prefectural, desfăşurată sub autoritatea prefectului Marian Grigoraş. Ca de fiecare dată, temele care au fost prezentate de specialiştii respectivelor domenii, au fost convenite pe baza unor cote de interes în agenda publică a cetăţenilor din judeţul Iaşi.

Directorul Administraţiei Bazinală de Apă Prut- Bârlad, dr. ing Petru Avram, a prezentat pachetul de măsuri pregătite pentru diminuarea şi controlul riscului la inundaţii în arealul judeţului Iaşi. La întrebarea prefectului relativ la faptul că în stabilirea amplasamentului noului Spital Regional de Urgenţe s-a cerut sau nu şi un aviz şi din partea acestei Administraţii Bazinale, directorul acesteia a recunoscut că nu a fost consultat de nimeni.

În cadrul aceleiaşi reuniuni, reprezentantul Direcţiei pentru Agricultură Iaşi a prezentat stadiul implementării amenajamentelor pastorale, conform actelor normative în vigoare, la nivelul judeţului Iaşi, iar reprezentantul Inspectoratului Teritorial de Muncă Iaşi a informat auditoriul asupra unei sinteze de etapă relativ la intermedierea şi plasarea forţei de muncă în străinătate.

Cornel Simighian, Sandrino Irimia

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.