Ediție specială Kasta Morrely Fashion Week, în an centenar

05/11/2018

În an centenar Iașiul este din nou gazda Festivalului Industriilor Creative Kasta Morrely Fashion Week. Ediția a VII-a a evenimentului bianual s-a desfășurat în perioada 2-4 noiembrie. Ediția specială a cuprins în desfășurarea sa și Gala Premiilor în Industriile Creative, prima de acest fel din lume.

Evenimenul care a găzduit ediția de toamnă/ iarnă a festivalului, a fost organizat de experții Kasta Morelly. Festivalul a pregătit ca la fiecare ediție, un nou regal de punere în valoare a ocupațiilor de top din industriile creative implicate.

“Am avut peste 150 de specialiști, peste 100 de machine din România și din străinătate, designeri, case de modă, brand-uri internaționale și naționale, care au putut defila în fața spectatorilor, asta pentru a fi cumva încununată această frumoasă muncă” a afirmat Diana Alexandroaie, președinte Kasta Morrely

Festivalul Industriilor Creative Kasta Morrely Fashion Week a fost deschis de invitatul special Eli Lăsnean.

“Sunt foarte fericită că am fost aici cu atâția oameni care iubesc frumosul și sincer Iașiul este în sufletul meu și văd că deși nu am mai fost de aproape 20 de ani în Iași, aici există oameni minunați care muncesc, fac eforturi și au țel foarte clar, acela de a aduce binele și frumosul pe scenă” a precizat Eli Lăsnean, designer.

Pentru toți cei care cunosc și pot aprecia importanța domeniului industriilor creative, cu pasiune și dărurie, organizatorii au selectat profesioniști care au prezentat în premieră trendurile ediției a VII-a.

“Pentru mine această pasiune a pornit în urmă cu mai bine de 15 ani. Am fost unul dintre norocoșii care au putut face parte din proiectl de cercetare Kasta Morelly și am putut să particip la acest stiudiu experențial la nivel global în ceea ce a reprezentat organizarea de evenimente de modă și nu numai” a adaugat Diana Alexandroaie, președinte Kasta Morrely. 

Festivalul Industriilor Creative 2018 are ca misiune civică dezvoltarea și promovarea internațională a deosebit de importantului domeniu al industriilor creative din România.

Mădălina Cronț / Emil Pralea, Marcel Cilibiu

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.