TELEVIZIUNEA APOLLONIA TV DIN ORĂȘELUL COPIILOR

17/06/2019

Sute de părinți și bunici au participat duminică, 16 iunie 2019, la cea de-a zecea ediție a Orașelului Copiilor din Iași, organizată de Asociația Studențească AMICUS din Iași. 

Lumea adulților, cu regulile ei stricte și neînțelese, poate părea extrem de complicată pentru copii. Poate de aceea, la început de vacanță, cei mici sunt invitați în propriul orășel. Un loc în care se pot juca de-a oamenii mari și unde au fost construite doar pentru ei diferite instituții guvernate după regula bunei dispoziții: primaria dă decizii doar în favoarea celor mici, banca oferă credite minorilor pentru dulciuri și jucării, poșta trimite deja scrisori către Moș Crăciun, iar televiziunea este locul unde devii vedetă de la cele mai mici vârste. Copiii au văzut cum se lucrează la poliție, cum intervin pompierii în caz de incendiu sau cum acordă medicii primul ajutor.

La standul televiziunii regionale Apollonia TV, cei mici au aflat mecanismul prin care poti să ajungi pe micul ecran sau cum trebuie sa procedezi dacă transmiți în direct la jurnal o știre de interes pentru public. În final, viitori jurnaliști de la Apollonia TV au avut și un mesaj către telespectatori.

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.