Vrea o restartare a politicii româneşti

18/03/2019

Vrea să schimbe modul în care România face politică în Parlamentul European. Cel puţin aşa spune liderul Partidului Mişcarea Populară. Eugen Tomac spune că pentru campania la europarlamentarele din luna mai partidul pe care îl reprezintă şi-a ales şi un slogan. “Uniţii în Europa!”

 

Partidul Mişcarea Populară încă nu are finalizate listele pentru europarlamentare. Cu toate astea, preşedintele partidului, Eugen Tomac declară că este foarte încrezător în şansele de reuşită. Mai mult, liderul PMP are convingerea că 26 martie va reseta viaţa politică.

 

”Alegerile vor fi importante pentru toata scena politică. Sunt convins că pe 26 mai se va reseta toată viaţa politică, pentru că în primul rând PSD-ul nu va mai lua cât visează, peste 40 la sută. Şi pentru celelalte partide va reprezenta un test important. Pentru noi, PMP, este o bătălie pentru ca la Bruxelles să ajungă oameni competenţi capabili să reprezinte interesele naţiunii române.” – a declarat Eugen Tomac, preşedinte PMP 

 

La europarlamentare, PMP va miza pe o echipă capabilă să reprezinte interesele românilor.

 

”Îndemnul nostru la alegerile din 26 mai este Uniţi în Europa. Românii din UE au nevoie de oameni politici care doată ajunşi la Bruxelles să medieze un dialog între guvernele statelor pe teritoriul cărora locuiesc comunităţi mari de români şi, bineînţeles, Comisia Europeană sau Guvernul României.” – a declarat Eugen Tomac, preşedinte PMP 

 

Eugen Tomas spune că pentru aceasta însă ar trebui să scăpăm de populism, un curent care ia amploare nu doar în România, ci şi în alte state membre ale Uniunii Europene.

Anda Matei, Marcel Cilibiu

 

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Only registered users can comment.